Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΣυλλογοςΕκδηλώσεις - ΑνακοινώσειςΣύνοψη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Ε.Σ 29/9/2013
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 08:57

Σύνοψη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Ε.Σ 29/9/2013

 

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 29/09/2013 που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Hotel Samos , συζητήθηκαν & αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

* Καλέσαμε εκπρόσωπο της εταιρίας END,η οποία έχει εκδηλώσει την επιθυμία-ενδιαφέρον , να δωρίσει στον Δήμο Σάμου το ποσό των 500.000.000 € για να το διαθέσει όπως αυτός κρίνει, για να μας ενημερώσει πάνω στο θέμα.

* Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Δήμαρχος Σάμου κος Στέλιος Θάνος ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το θέμα της δωρεάς έδειξε να είναι θετικός στην έναρξη συζητήσεων με την συγκεκριμένη εταιρεία, για αυτό τον λόγο την ερχόμενη Δευτέρα συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο. Στην συνέχεια έκανε μια εκτενή αναφορά & ενημέρωση για τα είδη εκτελούμενα έργα ,αλλά & για αυτά που πρόκειται να αρχίσουν. Στον Δήμαρχο τέθηκαν πλήθος ερωτημάτων στα οποία απάντησε.

* Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο κος Κων/νος Κυριαζής πρόεδρος του Συλ.Ξενοδόχων Σάμου ,ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από όλους τους φορείς του Νομού μας , για την προσέλκυση αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους για πτήσεις από επιλεγμένα αεροδρόμια εξωτερικού, για την τόνωση του τουρισμού ο οποίος είναι σε φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μας πλήττει δυστυχώς όλους, αλλά & για πτήσεις εσωτερικού. Αποφασίστηκε κάθε μέλος (εφόσον το επιθυμεί) να διαθέσει το ποσό των 100 € εφάπαξ, για τον παραπάνω σκοπό.

* Στην συνέχεια παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους συναδέλφους η ιστοσελίδα του συλλόγου www.samoscity.gr .

* Τέλος συζητήθηκε το μείζον θέμα για την ρύθμιση των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ. Αφού παρουσιάστηκε το θέμα από την πρόεδρο κα Κάϊλα Δέσποινα ,ζητήθηκε από τους παρευρισκόμενους να τοποθετηθούν & να καταθέσουν προτάσεις οι οποίες θα σταλούν στην Ομοσπονδία για τις περαιτέρω ενέργειες.

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην Γεν.Συνέλευση & ελπίζουμε να δώσαμε απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα τους.

 Το Δ.Σ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 09:23

Προβεβλημενες Επιχειρησεις

 • Swarovski

  Swarovski

 • Βιβλιοπωλείο Τερζής

  Βιβλιοπωλείο Τερζής

 • Παιδικά Φρού

  Παιδικά Φρού

 • Koletis Home

  Koletis Home

 • Sweet House

  Sweet House

 • Εν Λευκώ (Ευαγγελία Μπιλιμπά)

  Εν Λευκώ (Ευαγγελία Μπιλιμπά)

 • Υποδήματα Παλαμάρης

  Υποδήματα Παλαμάρης

Ημερολογιο

loader

Facebook Εμπορικος

Συνδεδεμενοι Επισκεπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

Θεση μας στο Χαρτη