Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΣυλλογοςΕκδηλώσεις - ΑνακοινώσειςΕυχαριστήρια Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου & Φίλων Παραμυθούπολης
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 08:56

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου & Φίλων Παραμυθούπολης

Σας Ευχαριστούμε...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και οι Φίλοι της Παραμυθούπολης, μετά την επιτυχή έκβαση των εορταστικών εκδηλώσεων για το 2013 – 2014, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειές τους και συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα:

 Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σάμου, κ. Στέλιο Θάνο για την στήριξη και προσωπική του συμβολή, τους Αντιδημάρχους κ. Νικόλαο Τριανταφύλλου και κ. Ευάγγελο Καρλοβασίτη για την συμπαράσταση και βοήθεια που μας παρείχαν,καθώς και τον Δήμο Σαμίων για την υλικοτεχνική υποστήριξη.

Ευχαριστούμε για την σημαντική συμβολή του στην υλοποίηση των σχεδίων μας, το Λιμενικό Ταμείο Σάμου και ιδιαίτερα τον κ. Εμμανουήλ Μαυρέλο, όπως και τους διοικητικούς του υπαλλήλους, κα. Ανθούσα Μυτιληνού και κα. Πέγκυ Σεχιώτου,  που κατάφεραν, υπερνικώντας πολλά εμπόδια, να έχουμε το παγοδρόμιο στη πόλη μας, παρά τα γραφειοκρατικά κωλύματα. Σχετικά με την μεταφορά του παγοδρομίου και του «Πληρώματος 94», ευχαριστούμε επίσης την Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου «NEL LINES» και τον κ. Νικόλαο Κατρακάζο, ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου «by ship travel» για την σημαντική έκπτωση που μας παρείχαν.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου «ΕΟΣΣ» για την μεγάλη δωρεά της, 100 κιλών κρασιού.

     Ομοίως του χορηγούς μας, που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, για να μπορέσουν οι ιδέες μας να γίνουν πραγματικότητα.    Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία και σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση τους:

 

-         Την Ένωση Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών  Σάμου  και συγκεκριμένα τους:

κ. Αγγελή Νικόλαο, κ. Γαλανό Δημήτριο, κ. Κουϊμτζή Ηλία, κ. Μανωλιάδη Νικόλαο, κ. Παπαθεοφάνους Δημήτριο, κ. Σεβαστή Δημήτριο, κ. Σιγανό Δημήτριο, κ. Σωτηράκη Ιωάννη, κα. Τσιρίγου – Αγγελή Σταματία και κ. Χριστοφή Χρυσόστομο.

-         Την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

-         Την ALPHA BANK

-         Τον Δικηγορικό Σύλλογο Σάμου

-         Τον κ. Ανδρέα Σκάλκο και την κα. Δήμητρα Βιλλαντζάκη

-         Το Φροντιστήριο «Πουκαμισάς» και ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Μαρίνη.

-         Την Ποτοποιία Φραντζέσκος ΑΕΒΕ

-         Τα Super Market «Cash & Carry ZARBANIS»      

-         Το κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»  

-         Το κατάστημα «Vodafone»

-         Το βενζινάδικο «Jet Oil Μανώλαρος»

-         Το Διαγνωστικό Κέντρο Παπαϊωάννου

-         Το Σύνδεσμο Συνταξιούχων Σάμου

-         Τα Super Market  «Χατζηκώστας»

-         Το κατάστημα «Smile Toys» και τον κ. Κωνσταντίνο Κυριαζή

-         Τον κ. Κωνσταντίνο Κρυσταλλίδη

-         Τον κ. Αριστείδη Σατσματζή

-         Την κα. Έμμυ Καραμηνά      

-         Τον κ. Αντώνη Καραμηνά

-         Την κα. Άρτεμις Κατέρη

-         Τον κ. Γεώργιο Χίου και

-         Τον κ. Δημήτριο Δακανάλη.

 

Η προσπάθεια και φέτος ήταν μεγάλη και χρειάστηκε τη συμμετοχή πολλών προσώπων που με το κόπο τους, τη τέχνη, τις γνώσεις, την φαντασία και κυρίως την διάθεσή τους να βοηθήσουν, έκαναν τις ιδέες μας πραγματικότητα.

Προπαντός υπερευχαριστούμε το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού» και φυσικά την κα. Μαρία Γεραλέξη, που με την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή τους, μας χάρισαν ευχάριστες, γλυκές και δημιουργικές στιγμές, καθώς λειτουργούσαν καθημερινά τα σπιτάκια της «Παραμυθούπολης».

           Επίσης, εξαιρετικά ευχαριστούμε την Φιλαρμονική «Βαθύλλος» για την σημαντική τους συμπαράσταση και επιτυχή συνεργασία, όπως και την σχολή χορού «Samos School of dance»  που έβαλαν μελωδία και ρυθμό στη βραδιά της τελετής έναρξης.

     Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη συμπαράσταση και την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις της «Παραμυθούπολης»  :

 

-       Την Φιλαρμονική Δ. Ε. Πυθαγορείου

-       Την Μουσική Σχολή «Αρμονία»   

-       Τον Ορειβατικό Σύλλογο Σάμου

-       Τον Σύλλογο Αυτοδυτών

-       Την Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού «σαμ..art»

-       Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Λυκούργος»   

-       Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Καπετάν Λαχανάς»

-       Το Λύκειο Ελληνίδων Σάμου

-       Τον Σύλλογο Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών 

-       Την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου

-       Την Δημοτική Βιβλιοθήκη  Σάμου        

-       Το Γυμναστήριο «Ακαδημία» και την χορογράφο κ. Ελένη Παντελούκα                                                                                

 

Θερμές ευχαριστίες πρέπει να εκφράσουμε στο Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Σάμου για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην φωταγώγηση και τεχνική υποστήριξη της «Παραμυθούπολης», όπως και στον κ. Δημήτρη Γιαννούλη για την θετική διάθεση και προθυμία του. Επίσης, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που οργάνωσαν το «Ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου», ενισχύοντας τα παιδικά όνειρα και το μύθο του Άι Βασίλη.

 

Επιπλέον, ευχαριστούμε την «Aramis Rent a Car» για το ποδήλατο του Άι Βασίλη και τις στιγμές διασκέδασης που αυτό μας χάρισε. Δεν πρέπει να παραλείψουμε όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στο να δώσουμε και για φέτος πνοή στα σχέδιά μας, δηλαδή:

-       Το κατάστημα «Παιχνιδούπολη by Jumpo» και την κα. Σάντυ Σουραφή

-       Το ξενοδοχείο «ΣΑΜΟΣ» και τον κ. Βασίλη Λουίζο

-       Την μεταφορική εταιρεία Αφοί Λαδά 

-       Το ανθοπωλείο «Ίασμος»

-       Το ζαχαροπλαστείο «ΣΠΥΡΟΣ»

-       Τοκέντρο αισθητικής «Dermaform» και την κα.Ευγενία Μούρτου

-       Το «Sound Colors» και τον κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη

-       ΤονΔιοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, κ. Θρασύβουλο Ζαγγογιάννη

-       Τον κ. Λεωνίδα Παπακοσμά

-       Τους κ. Αθανάσιο Λημνιό και κ. Ανδρέα Στάθη

-       Την κα. Μαίρη Μουζάκη

-       Τους κα. Σοφία Τσουμάκη και κ. Μανώλη Σκάλκο

 

 

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη και την κα. Άννα Τσερέπα, για την σημαντική στήριξη και κυρίως για την προώθηση του φυλλαδίου και την προβολή της «Παραμυθούπολης»  στην Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης. Όπως και την Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες που μας παραχώρησαν τον χώρο τους στο Δημοτικό Κήπο για να φιλοξενηθεί ο Άι Βασίλης.

Κυρίως, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, στη Σαμιακή Τηλεόραση «ΣΑΤ» και τους κα. Βιολέτα Τριπόδη, κ. Χάρη Ζαβουδάκη και κ. Γεώργιο Σκαπέτη, για τα καθημερινά ρεπορτάζ, όπως και τον κ. Αλέξη Κομνηνό από το «RADIOCAFE» για την φωτογραφική κάλυψη, υποστήριξη και ενίσχυση της ιδέας μας. Επίσης, ευχαριστούμε για την στήριξη και προβολή τους, το «Ράδιο Σάμος» και την κα. Μαργαρίτα Ικαρίου, το «Κέντρο Μάθησης και Πολιτισμού Αιγαίου» και τον κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο, τον κ. Πέτρο Στεφανή για την προώθηση των εκδηλώσεων και εκτός Σάμου, μέσω του «My Samos Blog», αλλά και όλους τους δημοσιογράφους που πρόβαλαν τις εκδηλώσεις μας από τα ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

            Ευχαριστούμε πολύ όλα τα καταστήματα-μέλη του Ε.Σ.Σ. για τις δωρεές τους, αλλά και για την συνεργασία και διοργάνωση των μικρών εκδηλώσεων και γλεντιών που έδωσαν χαρά και ζωή σε κάθε εμπορική γειτονιά. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που, παρά τις αντίξοες καιρικές και όχι μόνο συνθήκες, συνέβαλαν με την εθελοντική τους εργασία στην υλοποίηση της «Παραμυθούπολης».

            Χωρίς όλους αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα!

            Μπορεί η «Παραμυθούπολη»να τελείωσε και φέτος, όμως, τα καλικαντζαράκια σκέφτονται ήδη καινούργιες ιδέες για του χρόνου, με την υπόσχεση να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και όλοι αξίζουμε λίγη από τη χριστουγεννιάτικη παραμυθένια χρυσόσκονη που σκορπίζουν απλόχερα γύρω τους οι επιθυμίες μικρών και μεγάλων.

 

Για τον Ε.Σ.Σ. το Δ.Σ. και οι Φίλοι της Παραμυθούπολης

Προβεβλημενες Επιχειρησεις

 • Sweet House

  Sweet House

 • Koletis Home

  Koletis Home

 • Παιδικά Φρού

  Παιδικά Φρού

 • Υποδήματα Παλαμάρης

  Υποδήματα Παλαμάρης

 • Εν Λευκώ (Ευαγγελία Μπιλιμπά)

  Εν Λευκώ (Ευαγγελία Μπιλιμπά)

 • Βιβλιοπωλείο Τερζής

  Βιβλιοπωλείο Τερζής

 • Swarovski

  Swarovski

Ημερολογιο

loader

Facebook Εμπορικος

Συνδεδεμενοι Επισκεπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

Θεση μας στο Χαρτη